– Project: Retail

dri dri

The Front Room at St Martins Lane is known for creative collaborations but when DRI DRI came to town, customers were transported from drizzly grey London to a lively Italian beachside resort.

Colourful decking, bright beach cabins, striped umbrellas and bubble-gum toned furniture created a fun space and perfectly captured the essence of DRI DRI.

The customers will be transported to the Mediterranean in the heart of London’s bustling centre enjoying their gelato DRI DRI, with the use of the beach huts that also devide the space to create a secrete storage area.

And it wasn’t just the customers who loved it – the media coverage was fantastic and we are proud to have worked with DRI DRI again and again.

Concept

View before photos
Upload Image...

Facts + Figures

Appointed

2011

Completion

2011

Area

43 sqm

Location

London

Photography

Carlo Carossio

Press