– Project: Retail

Salotto 900

This exclusive cocktail bar, an Italian speakeasy, is only accessed through a secret door, concealed behind a bookcase with access permitted via a candlestick payphone.
In a room in which we retained and enhanced the room’s original features, Salotto 900 transports the customer back to a time when alcohol was prohibited. To create an atmosphere which reflects the suave cocktails served, we used a high gloss finish and soft lighting from beautiful, vintage chandeliers. Grey tones contrast the timber panelled walls.  Pewter, silver leaf emphasises the niche design, new custom-built counter top and cornices.
The effect is as sophisticated and classy as the cocktails served. 

What our clients say: “We have worked with Pardini Hall for two of our locations in London. They have created our environmental branding and demonstrated exceptional vision and attention to detail whilst employing quick decision-making, open-mindedness and detailed drawings and specifications. They managed to create two unique places, which, even in their differences reflect our brand and create the right atmosphere”.

Concept

View before photos

Facts + Figures

Appointed

2016

Completion

2017

Area

110 sq m

Location

London, UK

Press