Category


Residential

The Foxes – Le Volpi

The Foxes – Le Volpi

    The brief was to transform this derelict 17th century farm house, into a carbon zero, contemporary countryside home. Transforming it from a relic into family home involved stripping the building back to its core structure. We excavat- ed the existing basement by one meter to create a new liveable space including the kitchen,..
702 MSQ

702 MSQ

In the refurbishment of this 1950s property, we were able to play to our strengths; combining old and new to create a comfortable, yet striking interior.  We took inspiration from the owners’ modern tastes and Argentinian art collection as well as the beautiful, existing inherited antique pieces. We maintained and restored original gesso and stucco..
11RMS

11RMS

To meet the varying needs of this client, this pretty mews property required a complete refurbishment. The connecting feature is a multi-purpose staircase, running over three floors, naturally dividing space which in turn, has been opened up completely. The re-worked layout and addition of skylights, allow natural light to enter. Additionally, we worked with lighting..
4MS

4MS

To fully realise the potential of this stunning Chelsea residence, we opened up the building to allow for more fluid living spaces, at the same time breaking down any barriers to light.  The introduction of a fully glazed extension forms a connection with the lower ground floor which houses the kitchen, dining area and access..
22ABG

22ABG

We refurbished this London apartment to reflect the spirit of our young client, mixing iconic design furnitures with modern antique pieces found in markets. We designed a wall of shelving to add additional storage and cleverly hide the TV. We added a panel of beautiful hand painted wallpaper to give the room a focal point..
6BD

6BD

For this project, the buzz-word was fun and we took inspiration from our energetic clients, transforming this house into a wonderful family home. Thanks to an extension, we were able to increase the living areas downstairs. A large kitchen and dining area look out onto the garden, providing a beautiful and functional heart to this..
Godfrey House

Godfrey House

Over time a number of modifications to the original farmhouse resulted in cramped and dark spaces with multiple level changes. Our proposal involved the demolition of the entire rear of the property, preserving only the original nineteenth century building and its features, and constructing a two storey rear extension effectively doubling the size of the..
35BV

35BV

With this project to refurbish a historical apartment in the centre of Rome, we kept the personalities of the busy young owners very much at the heart. We wanted to preserve the authentic fabric of the structure, the original terracotta floor and wooden beams, but to create a space for living and entertaining. For this..
Peabody Estate

Peabody Estate

Brief: to build affordable, sustainable one and two story social housing within a built-up London area. Design:  we designed these individual one and two storey units in this staggered format to give a sense of ownership, whilst reducing an overall ‘massing’ effect of the build.  In this way, we can also minimise any loss of..
61HA

61HA

Space is always at a premium in London and with this build, we were challenged to extend the space to allow the client to live and work in comfort.  Materials used in this project excitingly blend old with new: Victorian architecture against modern, efficient glass. Within a triangular shaped extension we housed a new bedroom..